Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Технічний музей «Машини часу» відновлює роботу в Дніпрі

Музей «Машини Часу» відновлює свою роботу з 26 травня. Графік роботи музею з 10:00 до 18:00 (Чт, Пт, Сб, Нд).

Зараз можна побачити виставку «Яшина» — та прослідкувати історію створення шин від каучукових м’ячів індіанців до марсоходу. Розгадати дитячий квест «Мультгерої» — сучасні герої мультфільмів, пов’язані з ретро автомобілями. Пройти самостійно інтерактивну екскурсію «Музика без меж», під час якої ви знаходите потрібний автомобіль, включаєте радіоприймач та розгадуєте квест. Погратися з дітьми на інтерактивній підлозі (у вихідні дні).

Ведеться підготовка нових виставок: «Хто з ХАДІ» — виставка рекордних транспортних засобів, автомобілів, мотоциклів, вантажівок. «Перспектива» — демонстрація та історія створення унікального автомобіля ЗАЗ «Запорожець» — «Перспектива». «Корисний телефон» — інтерактивна «Телефонна будка» з інформацією від екстремальних служб, пізніше буде модернізована для пошуку без вісті зниклих людей під час війни. «Ви це можете» — виставка саморобних транспортних засобів. «У мене такий був вдома» — спільна виставка з Є. Присягіною: предмети биту, які було виготовлено у м. Дніпропетровську, та фотографії з ними у молодості.

Слідкуйте за роботою музею, і ви дізнаєтесь, коли буде ще цікавіше!

Вартість квитків 130 грн – дорослий, 70 грн — дитячий. Пенсіонери та студенти -100 грн, діти до 6 років безкоштовно. Пільгові категорії, згідно пред’явленому документу. Особисте екскурсійне обслуговування – 300 грн за попереднім записом. Відвідування музею тимчасовими переселенцями в приватному порядку -50% від вартості квитку, за пред’явленими документами.

«Ми зберегли традицію організованої безкоштовної екскурсії, зараз вона о 12:00 та о 15:00, по неділям. Відвідування групами розглядаються після офіційного листа на пошту ooo-navigator@ukr.net або proretro@i.ua «, — зазначають у музеї.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: «Я розлючений, бо загинули мирні жителі» – Верховний Комісар ООН у справах біженців про потрощену багатоповерхівку у Дніпрі
Клуб української мови в Центрі сучасної культури у Дніпрі повернувся
Підтримка активної молоді під час війни: у Дніпрі розпочали прийом документів на отримання стипендії міського голови
Державну реєстрацію актів цивільного стану відтепер проводить і Дніпровська міська рада
У Дніпрі ремонтують дороги, висаджують квіти, чистять ливнівки, – Філатов