Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Волонтерський центр та медійний офіс: у Дніпрі облаштовують молодіжний хаб Луганщини

Молодь, яка переїхала до Дніпра із Луганщини, облаштовує у місті власний хаб. Займатимуться волонтерством, планують відкрити коворкінг та медіацентр. Про це стало відомо під час брифінгу в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації. 

До Дніпра прибуло майже 14 тис молодих людей з Луганщини, які втекли від війни, розповіла директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради Дар’я Біла.

«Ми розуміли – маємо організувати простір, де хлопці та дівчата зможуть збиратися. Для втілення планів надали активістам два приміщення», – сказала Дар’я Біла.

За словами директорки Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень Анни Рясної, в одному з приміщень створять логістичний хаб. Там сортуватимуть та розподілятимуть гуманітарну допомогу – гігієнічні набори, продукти, медикаменти. Її передаватимуть тим, хто опинився в скруті – у Дніпрі та в цілому Україні.

«Хочемо створити коворкінг – це згуртує молодь Луганщини. А ще – медійний офіс. Його родзинка – власне телебачення з цікавим для молоді контентом», – поділилася  Анна Рясна.

За задумом, працюватимуть журналісти-волонтери. Та знайти заняття до душі в медіа-центрі зможе кожен.

Дізнатися більше та приєднатися до молодіжних ініціатив можна тут.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині родини загиблих через війну цивільних отримають по 300 тис грн матеріальної допомоги: алгоритм дій
На Дніпропетровщині родини 64 загиблих через війну цивільних отримали по 300 тис грн матеріальної допомоги
Цьогоріч до ЦНАПів Дніпропетровщини подали майже 1,5 тис заяв про зруйноване або пошкоджене майно
У Дніпрі відкрили центр довгострокового проживання для переселенців
Чи варто ризикувати, визволяючи Крим військовим шляхом: думки українців