Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Президент України нагородив дніпровську журналістку Яну Богославську

Журналістка із Дніпра Яна Богославська отримала орден «За заслуги» III ступеня. Нагороду вручив Президент України Володимир Зеленський. Державна відзнака – з нагоди професійного свята. Про це повідомили в обласній  військовій адміністрації. 

«Неочікувано було дізнатися про нагороду. Працюю не заради відзнак, та було приємно. Значить, щось у своєму житті роблю правильно», – розповіла Яна. 

Нині дівчина працює ведучою. Наживо веде щотижневий марафон «Інформоборона» та вечірні ефіри. Керує інформаційно-аналітичним напрямом Дніпровської міської студії телебачення. У професії майже 5 років.

«Я починала із сюжетів про шпроти та борщовий набір. Спробувала себе в усіх медійних напрямках. Новини, розслідування, інтерв’ю. З початком вторгнення довелося перекваліфіковуватися ще й на військового кореспондента», – зазначила журналістка.  

 

Дівчина зізнається, важливість своєї професії почала відчувати по-справжньому з початком повномасштабної війни.  Яна не раз бувала у гарячих точках. Зокрема, Лимані та Бахмуті. На нагородження приїхала з Миколаївщини, де працювала у селах, звільнених від окупації. Там документувала наслідки вторгнення, руйнування та звірства загарбників.

До Дня журналіста України Президента Володимир Зеленський відзначив кращих працівників українських ЗМІ. Крім цього, посмертно нагородив медійників, які загинули під час війни.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Звернення голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка до Дня журналіста
Привітання Валентина Резніченка з Днем журналіста