Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Зірки зафарбовані, демонтувати не будуть: у Новомосковську на Дніпропетровщині визначили долю пам`ятника літакові

У Новомосковську, що на Дніпропетровщині, визначили долю пам`ятника літакові МіГ-21, на якому нещодавно зафарбували червоні зірки — демонтувати його не будуть. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік, пише Суспільне.

За словами очільника міста, таке рішення ухвалене з огляду на коментарі городян, яких він попросив висловитися щодо демонтажу пам`ятника ще на початку травня. Тоді багато хто з новомосковців писав про знесення пам`ятника літакові заради безпеки.

«Подібні рішення на кшталт демонтажу пам’ятника хоч юридично й має право ухвалювати виконком, але я переконаний, що це повинно відбуватися на основі опитування громадської думки. За кількістю коментарів та аргументів «за» і «проти» під моїми постами можу зробити наступний висновок: переважна більшість городян схиляється до того, щоб літак залишився на своєму місці. Тим більше, що він давно став одним із символів нашого міста«, — написа Сергій Рєзнік.

Як зазначив міський голова, червоні зірки на літакові зафарбовані, тож хай стоїть.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині родини загиблих через війну цивільних отримають по 300 тис грн матеріальної допомоги: алгоритм дій
На Дніпропетровщині родини 64 загиблих через війну цивільних отримали по 300 тис грн матеріальної допомоги
Цьогоріч до ЦНАПів Дніпропетровщини подали майже 1,5 тис заяв про зруйноване або пошкоджене майно
У Дніпрі відкрили центр довгострокового проживання для переселенців
Чи варто ризикувати, визволяючи Крим військовим шляхом: думки українців