Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Іспит підбив підсумки літніх тренувань!

У Кам’янському, 20-21 серпня 2022 року відбувся технічний семінар та іспит з кіокушин-кан карате для дітей, які активно тренувалися влітку.

Семінар та іспит пройшли під керівництвом національного представника в Україні міжнародної організації Кіокушин-кан Карате-до, шихана Андрія Щиголева/5 дан. У складі екзаменаційної комісії працювали: Євген Колішевський (3 дан), Сергій Радівілов (2 дан), Олександр Наконечний (2 дан), Руслан Наконечний (2 дан), Максим Козаченко (2 дан), Сергій Кірюхін (1 дан), Ірина Сьомушкіна (1 кю).

Формуємо команду молодих експертів

Головною метою технічних семінарів є стандартизація техніки. Без цього неможливо в майбутньому якісно проводити змагання у розділі «ката» (демонстрація техніки), однак це не єдина мета. Технічні семінари допомагають тренерам виявити вихованців, які з особливим трепетом вивчають техніку кіокушин-кан карате. Саме такі вихованці в майбутньому будуть стилістичними експертами та асистентами.

«З раннього віку ми шукаємо вихованців, які з великим інтересом вивчають техніку кіокушин-кан карате та створюємо умови для їхнього кваліфікаційного розвитку, – розповів Євген Колішевський, президент Кам’янської федерації кіокушин-кан карате, – нам дуже пощастило з регіональним наставником та керівником шиханом Андрієм Щиголевим, він уміє наочно і зрозуміло роз’яснювати, як прості так і складні технічні прийоми».

Командна робота – основа якості та успіху

Незважаючи на складну ситуацію у країні, пов’язану з військовою агресією з боку Російської Федерації, багато вихованців продовжували тренуватись у літній період. Саме для таких каратистів було організовано семінар та екзаменаційні тести.

Іспит проводився у два потоки, спочатку тестувалися новачки (11 та 10 кю), потім більш досвідчені спортсмени складали іспит на кольорові пояси (9 кю та вище).

Загалом в іспиті взяло участь понад 130 осіб. Традиційно, іспит приймався екзаменаційною комісією, у такому складі:

— голова комісії шихан Андрій Щиголев (5 дан);

— асистенти розділу класичної техніки та ката: Євген Колішевський (3 дан), Максим Козаченко (2 дан);

— помічники розділу загальнофізичної підготовки: Олександр Наконечний (2 дан), Сергій Радівілов (2 дан);

— помічники розділу бойової підготовки: Руслан Наконечний (2 дан), Сергій Кірюхін (1 дан), Ірина Сьомушкіна (1 кю).

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: У Кам’янському тривають роботи з будівництва Центру реабілітації для військових (відео)
Зникнення зелених насаджень непокоїть мешканців Кам’янського!
Підсумки змагань «ПЕРШЕ ТАТАМІ – 2023»
«Шлях до майстерності» — підсумковий Кубок 2022 року
Перемога та досвід повертаються в Україну!