Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Арттерапія, екскурсії та англійська: у Дніпрі відкрили мінішколу для дітей-переселенців

Центр «Логос» та благодійна організація «УСЛ» (Charity organisation «USL») відкрила освітній простір – мінішколу для дітей-переселенців. У програмі: заняття з богатьох предметів, арт-терапія, проекти, екскурсії, різноманітні тренінги, майстер-класи та багато іншого.

Про це Відкритому розповіла директорка зі зав’язків з громадськістю Центру прикладної освіти «Логос» Анна Жуковіна.

«Освітній простір» – мінішкола для дітей-переселенців. Для ВПО навчання абсолютно безкоштовне. Кількість дітей на одному уроці 5-7.

По суті це звичайна школа, де діти зможуть вивчатися, надолужувати прогалини та рухатися вперед за шкільною програмою, здобувати більше навичок. У програмі також є такі предмети як: українська мова, англійська мова, математика, підготовка до школи.

«Це саме ті предмети, які загалом потрібні дітям у майбутньому і з якими завжди є труднощі. «Логос» – це місце, в якому діти стають не тільки розумнішими, а й щасливішими. Заняття проходитимуть щосуботи з 11.00 до 16.00. У нас є обід та невеличкі перекуси. Ми приймаємо діток від 6 до 16 років. Діти України повинні бути сильними, щасливими, розумними, освіченими, вільними, непереможними – це наша мета і ми до неї йдемо. Міні-школа вже розпочала свою роботу, та запрошує до себе усіх бажаючих навчатися», – розповіла директорка зі зав’язків з громадськістю Центру прикладної освіти «Логос» Анна Жуковіна.

Щоб приєднатися до школи, потрібна обов’язкова реєстрація. Всі деталі можна за номером телефону: 0679652550.

Деталі дивіться у відео.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині родини загиблих через війну цивільних отримають по 300 тис грн матеріальної допомоги: алгоритм дій
На Дніпропетровщині родини 64 загиблих через війну цивільних отримали по 300 тис грн матеріальної допомоги
Цьогоріч до ЦНАПів Дніпропетровщини подали майже 1,5 тис заяв про зруйноване або пошкоджене майно
У Дніпрі відкрили центр довгострокового проживання для переселенців
Чи варто ризикувати, визволяючи Крим військовим шляхом: думки українців