Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Карітас розпочав видачу кеш-грантів на заміну вікон у житлових приміщеннях Дніпра, які постраждали від військових дій

Прильоти ракет, на жаль, досить часте явище для Дніпра та області. Наша протиповітряна оборона працює дійсно добре, і при цьому є житло, що постраждало від вибухів.

Благодійний фонд «Карітас Донецьк» у м. Дніпро розпочав видачу кеш-грантів на заміну вікон у житлових приміщеннях, що постраждали від військових дій.

Цього тижня наша команда фонду відвідала одне з ОСББ Дніпра, будинки якого зазнали пошкодження після ракетних ударів у квітні.

Голова об’єднання говорить, що багато людей, хто фінансово міг собі дозволити замінити вікна, вже це зробив. Але ще лишилися квартири, де замість вікон — фанера, плівка чи ще якийсь тимчасовий захист від вітру та дощу. Але скоро зима, а люди невзмозі потягнути фінансово такі витрати. Бо це — найвразливіші жителі будинку — пенсіонери, люди з інвалідністю.

Команда проєкту оглянула усі запропоновані об’єкти та зареєструвала перших бенефіціарів.

Щоб отримати консультацію з приводу кеш-грантів на заміну вікон у житловому фонді, що постраждав від війни (Дніпро та передмістя), можете телефонувати кейс-менеджеру: +38067 117 1497.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині родини загиблих через війну цивільних отримають по 300 тис грн матеріальної допомоги: алгоритм дій
На Дніпропетровщині родини 64 загиблих через війну цивільних отримали по 300 тис грн матеріальної допомоги
Цьогоріч до ЦНАПів Дніпропетровщини подали майже 1,5 тис заяв про зруйноване або пошкоджене майно
У Дніпрі відкрили центр довгострокового проживання для переселенців
Чи варто ризикувати, визволяючи Крим військовим шляхом: думки українців