Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Профінансують старт бізнесу: у Дніпрі для жінок-переселенок діє проєкт «Я знаю, ти можеш»

Дадуть кошти на старт та навчать як створити бізнес-план: у Дніпрі для жінок-переселенок працює проєкт «Я знаю, ти можеш». Наразі в нашому місті проходять навчання 10 учасниць. Стільки ж слухачок залучать й у Києві.

Про це Відкритому розповіла координаторка проєкту Наталія Гейман.

«Я знаю, ти можеш!» – це курс навчання від німецьких та українських фахівців, написання бізнес-ідеї, захист та можливість отримати грантові кошти на відкриття бізнесу для жінок ВПО. Проєкту вже 4 роки.

«Ми розпочали цьогорічне навчання з трепетом та з вірою в українську армію, наших прекрасних людей і тренерів. У нашому проєкті жінки надихалися, шукали у собі відповіді на важливі питання про себе самих через п’ять, десять років, думали про сьогодні. А головне – планували майбутнє. Кожна пані, яка прийшла на проєкт, вмотивована та розуміє, чого хоче від життя. Війна зруйнувала їхнє налагоджене життя, та дала можливість ще раз розставити пріоритети, дала поштовх до руху вперед», – розповіла Наталія Гейман.

Проєкт «Я знаю, ти можеш!» здійснюється спільнотою ЕЛЕОС-Україна у партнерстві з організацією «Koordinierungsstelle Weiterbildung Beschäftigung», «KWB e.V» за сприяння уряду Німеччини.

Детальніше дивіться у відео.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині родини загиблих через війну цивільних отримають по 300 тис грн матеріальної допомоги: алгоритм дій
На Дніпропетровщині родини 64 загиблих через війну цивільних отримали по 300 тис грн матеріальної допомоги
Цьогоріч до ЦНАПів Дніпропетровщини подали майже 1,5 тис заяв про зруйноване або пошкоджене майно
У Дніпрі відкрили центр довгострокового проживання для переселенців
Чи варто ризикувати, визволяючи Крим військовим шляхом: думки українців