Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


ВОНА хаб. Дніпро: результати роботи за 3 місяці

Кар’єрний хаб для жінок працює в Дніпрі вже три місяці. Радниця Олена Кучерук розповідає про свою роботу за цей час:

— Провела понад 90 консультацій. Переважна більшість жінок — переселенки, що втратили роботу через військові дії. Підприємства зупинилися, економічні зв’язки зруйновані. Низка професій зараз не в попиті, тож треба вчитися чомусь іншому, для багатьох це вкрай складно, для декого — поки що неможливо.

Майже всіх клієнток непокоїть стан тимчасовості та невизначеності із місцем чи навіть містом проживання. Під час консультацій розповідаю про варіанти навчання і роботи онлайн, а також про можливості, які може відкрити для них ВОНА хаб. Дніпро.

Ще одна причина розгубленості жінок, які вимушені евакуюватися з Донеччини і Луганщини — стрес, переживання за дітей та страх залишати їх надовго. Усім пропоную допомогу нашої психологині.

І, звісно, намагаюся переконати жінок у важливості навчання. Бо можливості справді є, не варто їх втрачати.

38 клієнток записали на IT-курси, які проводить наш партнер Beetroot академія: тестувальниці програмного забезпечення, веб-дизайнерки та спеціалістки зі штучного інтелекту. А також 4 жінки вже опановують основи IT: навчаються працювати з онлайн-документами, вивчають організацію та ведення даних, аналітику та правила листування з клієнтами. Ці навички стануть їм у пригоді при подальшому працевлаштуванні та нададуть конкурентної переваги на ринку праці. Зазначу: це жінки старшого віку, і я особливо тішуся, що вони повірили в себе та скористалися пропозицією.

А ще маю кілька цікавих новин: триває набір на курси рендерінгу, SMM та основ швейної справи. Слідкуйте за анонсами!

Більше про діяльність ВОНА хаб. Дніпро — на фейсбук-сторінці організації.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: У ВОНА хаб. Дніпро говорили про попередження домашнього й гендерно обумовленого насильства
З якими запитами жінки ВПО звертаються до ВОНА хабу. Дніпро?
ВОНА хаб. Дніпро оголошує набір на ІТ курси для жінок: деталі