Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Пропрацювати травми і заспокоїти близьких: мешканці Дніпропетровщини та переселенці можуть пройти курс з психології

Мешканці Дніпропетровщини та переселенці можуть пройти онлайн-курс з надання психологічної допомоги. У ньому – практичні прийоми від фахівців. Учасники дізнаються, як спілкуватися з людьми, що емоційно постраждали через війну. Навчання безкоштовне.  

Курс розробили за ініціативою першої леді Олени Зеленської. Він для соціальних працівників, студентів психологічних і медичних факультетів та усіх, хто працює з дітьми і родинами, яких травмувала війна.

Лекції читають професійні психологи, психотерапевти, парамедики, дитячі психіатри. Вони розкажуть про методи самомоніторингу та самопідтримки, як працювати з психологічною травмою. Розвіють міфи про посттравматичний стресовий розлад. Навчать надавати першу психологічну допомогу, заспокоїти близьких і вберегтися від стресу. Один із уроків – про особливості роботи з дітьми.

Реєстрація за посиланням.

Усього висвітлюється 9 тем. Учасники мають пройти 5 тестів. Наприкінці отримають сертифікати.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Молодь Дніпропетровщини запрошують пройти онлайн-курс з життєстійкості
Мешканці Дніпропетровщини можуть пройти онлайн-курс із протидії домашньому насильству «Дім (не)безпеки»