Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпрі обговорили можливості розвитку молоді з числа внутрішньо переміщених осіб

6 жовтня 2022 відбулося засідання діалогової платформи у форматі онлайн-дискусії за темою “Можливості для розвитку молоді ВПО. Робота хабів”.

Зустрічі проводяться в межах роботи діалогової платформи “Розвиток Дніпра: діалог громади, ВПО та влади”, це четверта онлайн-конференція із серії заходів ГО «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ».

Метою заходу було обмінятися досвідом щодо розвитку молоді під час війни в Україні, обговорити пропозиції щодо залучення молоді до волонтерської та громадської діяльності, згуртування навколо подолання проблем суспільства. Розробити пропозиції щодо покращення соціальних послуг для молоді ВПО.

Під час засідання діалогової платформи учасники ознайомилися з цілями, задачами заходу та результатами попередньої зустрічі. Обмінялися досвідом роботи громадських організацій з молоддю, внесли пропозиції щодо покращення роботи з молоддю ВПО. Провели дискусію-обговорення даних пропозицій та підбили підсумки засідання діалогової платформи.

Присутніми на зустрічі були громадські активісти, молодь, журналісти та представники притулків для переселенців. Модератор заходу — Тетяна Вергун, керівниця ГО “Медіапростір Україна”.

Зв’язатись з працівниками центру можна в Viber, Telegram, Facebook і за телефоном гарячої лінії:

+38 093 576 15 52
https://www.facebook.com/cityhub.severodonetsk
https://cityhub.media/

Проєкт впроваджується ГО «Центр громадської активності «СІТІ ХАБ» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині родини загиблих через війну цивільних отримають по 300 тис грн матеріальної допомоги: алгоритм дій
На Дніпропетровщині родини 64 загиблих через війну цивільних отримали по 300 тис грн матеріальної допомоги
Цьогоріч до ЦНАПів Дніпропетровщини подали майже 1,5 тис заяв про зруйноване або пошкоджене майно
У Дніпрі відкрили центр довгострокового проживання для переселенців
Чи варто ризикувати, визволяючи Крим військовим шляхом: думки українців