Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Громада з Дніпропетровщини оголошує флешмоб «Різдвяна зірка 2023 року»

У неділю 25 грудня на сторінці Софіївської громади https://www.facebook.com/sofiyivka  у мережі фейсбук стартує традиційний фестиваль «Різдвяна зірка 2023». Через повномасштабну війну цьогоріч громада прийняла рішення змінити формат конкурсу на флешмоб і запрошує постійних і нових учасників взяти участь у фестивалі.

Фестиваль «Різдвяна зірка» — це захід, який понад п’ять років об’єднує всі громади України на Різдвяні свята. Кожного року учасники з різних міст, сіл нашої країни і навіть за кордоном заряджають світ Духом Різдва. Цьогоріч через вторгнення російських загарбників на територію України фестиваль буде проводитись у форматі флешмобу «З Різдвяною зіркою до ПЕРЕМОГИ». Ми не дозволимо ворогу знищити нашу ідентичність, адже ми незламні і нескорені. Підтримаємо разом наших захисників піснею і словом! – зазначив Петро Сегедій, голова Софіївської селищної територіальної громади.

Флешмоб різдвяних вертепів та обрядових композицій розпочнеться 25 грудня 2022 року й триватиме до 19 січня 2023 року.

Організатори зазначають, що для участі необхідно опублікувати відео (тривалістю до 5 хвилин) на своїй сторінці чи на сторінці своєї громади у мережі «Фейсбук» (головне, щоб сторінка була відкритою). Вказати назву та керівника колективу, громаду, район та область за хештегом #РіздвяназіркаСофіївка.

Комунікаційним партнером фестивалю-конкурсу є Програма «U-LEAD з Європою» та її регіональний офіс у Дніпропетровській області.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «ULEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. ULEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян, та розширює можливості громад.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Чотири громади Дніпропетровщини беруть участь у навчальному курсі «Кроки для спеціалістів. Управління проєктним циклом» від U-LEAD
Стань голосом своєї громади: реєструйся на зустрічі з командою Суспільного у громадах Дніпропетровщини
Освітяни Дніпропетровщини готуються до нового навчального року
Як повоєнна відбудова визначатиме розвиток регіонів
Павлоградська та Перещепинська громади розроблятимуть програми та плани комплексного відновлення територій за підтримки U-LEAD