Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпрі відкрили збір теплих речей для тих, хто цього потребує: що й куди можна приносити?

У Дніпрі оголосили збір теплих речей для внутрішньо переміщених осіб й тих, хто опинився у складних життєвих обставинах. Такі банки одягу розгорнули у закладах соціального захисту у різних районах міста. 

«Збір речей проводиться і в одному з відділень міського центру соціальної допомоги. У наявності є мінімальні запаси одягу, які потрібно поповнювати. Тому звертаємося до небайдужих містян, благодійних організацій по відповідну допомогу у наданні речей. Люди потребують одягу, вони до нас звертаються, а відтак — запаси потрібно постійно поповнювати. Будемо дуже вдячні усім за таку поміч. Речі просимо надавати у задовільному стані, чистими, або нові. Є нагальна потреба у шапках, штанях, светрах, верхньому одязі як жіночому, так і чоловічому. Також є потреба у дитячому одязі: колготках, шкарпетках, шапках тощо», — розповів директор міського центру соціальної допомоги міської ради Максим Єрьоменко.

Водночас директорка Дніпровського міського центру соціальних служб Анастасія Тищенко зазначила: «Наше місто прихистило дуже багато внутрішньо переміщених осіб і продовжує про них піклуватися. Водночас є й місцеві, які через різні причини опинилися у складних життєвих обставинах, наприклад, втратили роботу. Тому для підтримки таких людей, зокрема й дітей, оголошено збір теплих речей. Наприкінці минулого року місто від Міністерства реінтеграції отримало нові комплекти дитячого зимового одягу до трьох років від UNICEF. Їх вже роздали серед ВПО. Однак ще у наявності понад тисячу комплектів. Тому, хто ще за різних причин його не отримав, можуть до нас звернутися або до центрів видачі. Однак зима ще попереду, тому є потреба у теплих речах, взутті як для дітей, так і для дорослих (чоловічому, жіночому) для внутрішньо переміщених осіб, й тих, хто опинився у складних життєвих обставинах. Тому закликаємо усіх небайдужих долучитися до такої благодійної справи для допомоги тим, хто нині її так потребує».

У чистому задовільному стані серед іншого приймають куртки, светри, штани, взуття, рукавиці, шарфи. Нові речі — дитячі колготки, шкарпетки, термобілизна. 

Речі можна приносити до банків одягу на базі закладів соцзахисту з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 17:00 за адресами:

  • вул. Лоцманська, 22-А (073-785-64-63, 050-324-26-02);
  • вул. Тополина, 33 (096-828-48-31);
  • вул. Янтарна, 45 (056-785-67-05);
  • вул. Яскрава, 41 (068-719-25-67).

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: