Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Підсумки змагань «ПЕРШЕ ТАТАМІ – 2023»

У Кам’янському, 25-23 лютого 2023 року пройшов традиційний турнір з кіокушин-кан карате «ПЕРШЕ ТАТАМІ». У змаганнях взяли участь 142 спортсмени, з них у розділі «ката» (демонстрація техніки) – 49 осіб, у розділі «куміте» (поєдинки) – 109.

Змагання «ПЕРШЕ ТАТАМИ» це унікальний турнір, який проводиться щорічно виключно для каратистів-початківців, володарів білих і помаранчевих поясів. Ідея проведення такого турніру народилася ще 2008 року. Турнір «ПЕРШЕ ТАТАМИ» вчить каратистів-початківців вигравати на змаганнях, як у розділі «ката» (демонстрація техніки), так і «куміте» (поєдинки).

З результатами виступів можна ознайомитись на сайті: www.kyokushinkan.dp.ua

«Кам’янська федерація кіокушин-кан карате була першою в Дніпропетровській області, хто став на регулярній основі проводити змагання для каратистів-початківців. Такий підхід, зрештою, допоміг багатьом вихованцям краще підготуватися до змагань обласного, національного та міжнародного рівнів, – розповів Євген Колишевський, президент Кам’янської федерації кіокушин-кан карате, – сьогодні практика проведення окремих змагань для новачків стала дуже популярною, як у Дніпропетровській області, так і в інших регіонах України».

Дань поваги воюючим на фронті!

Як почесний гість, турнір відвідав колишній вихованець Кам’янської федерації кіокушин-кан карате, а нині командир взводу десантно-штурмої роти, молодший сержант Антон Бурда. Антон брав участь у бойових діях, але через важкі поранення був змушений повернутися додому. В урочистій обстановці Антону Бурді повернули його спортивні документи, які зберігалися у його тренера Євгена Колішевського. У своїй промові до учасників змагань Антон звернувся з проханням не втрачати віри у перемогу та зміни на краще в Україні.

«Для того, щоб Україна повернулася до мирного життя, ми всі незалежно від того, де ми знаходимося, в тилу чи на фронті, маємо вірити в перемогу. Потрібно вірити і не сумніватися в тому, що все буде добре», — заявив Антон Бурда, колишній вихованець Кам’янської федерації кіокушин-кан карате.

«Користуючись моментом, я хочу в урочистій обстановці повернути Антонові його особисту історію каратиста, його сертифікати іспитів та дипломи змагань. Так вийшло, що ці документи зберігалися у мене з моменту, коли Антон пішов служити в армію, — розповів Євген Колішевський, президент Кам’янської федерації кіокушин-кан карате, — ми (тренера) намагаємось підтримувати стосунки з усіма вихованцями, які пішли на фронт боротися за відновлення цілісності України. Нехай наші воїни повернутися додому живими та здоровими».

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: У Кам’янському тривають роботи з будівництва Центру реабілітації для військових (відео)
Зникнення зелених насаджень непокоїть мешканців Кам’янського!
«Шлях до майстерності» — підсумковий Кубок 2022 року
Перемога та досвід повертаються в Україну!
Halloween in DNDZ-2022