Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Безкоштовні юридичні та психологічні консультації для військових та їхніх родин у Кривому Розі

Повномасштабна війна та її наслідки не оминули нікого з нас, однак є люди, котрі зазирають у самісіньке її лице. Серед них — військові та їхні близькі.

ГО «Об’єднання Відповідальних Громадян» прагне допомогти українцям у найскладніших і найделікатніших питаннях — психологічних і юридичних. Ці теми для багатьох були незручними і до вторгнення, а тепер стали ще важчими й нагальнішими.

У співпраці з The German Marshall Fund of the United States команда ОВГ запустила проєкт, який передбачає безкоштовні юридичні та психологічні консультації, індивідуальні та групові. Скористатися пропозицією можуть діючі військові, ветерани та члени їхніх сімей, зокрема родичі полеглих або зниклих безвісти військових.

Реєстрація (клікніть на потрібний пункт, аби перейти за посиланням):

Час, місце та формат зустрічі погоджуються у приватному порядку після реєстрації. Зустрічі проводяться у Кривому Розі, однак індивідуальні консультації можливі й у дистанційному режимі.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: